Melayu Malaysia Forum

.: Komuniti Melayu Malaysia Yang Lain Daripada Yang Lain :.
 
HomeHome  GalleryGallery  RegisterRegister  Log in  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Hiv Hearbal Drug Therapy Canada
Thu Aug 04, 2011 7:59 am by Guest

» buy guaranteed facebook fans dp
Wed Aug 03, 2011 3:09 am by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Tue Aug 02, 2011 8:09 am by Guest

» Medicines From Rainforest Plants
Mon Aug 01, 2011 3:40 am by Guest

» Memorial Family Medicine Bryan Tx
Thu Jul 28, 2011 10:53 pm by Guest

» Rahsia Awet Muda Para Wanita
Mon May 16, 2011 11:07 pm by ASBN

» TuneTalk Sumber Menjana Pendapatan Bulanan
Mon May 16, 2011 11:01 pm by ASBN

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 16 on Mon Oct 05, 2009 9:14 pm
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Statistics
We have 57 registered users
The newest registered user is warrcleme

Our users have posted a total of 532 messages in 122 subjects
Poll
Advert
Adv

Share | 
 

 Buka kedai tanpa risiko...berminat sila bgtau segera...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
secret2desire
Member
Member


Female
Number of posts : 3
Age : 38
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2009-03-11

PostSubject: Buka kedai tanpa risiko...berminat sila bgtau segera...   Wed Mar 11, 2009 7:26 pm

Sekarang ni ecosway ade buat program baru nak cari francais iaitu rangkaian kedai/ stokist. Company bagi barang serta renovation dan sewa kedai akan di bayar oleh company sendiri tiap2 bulan. Baru setahun program ni dijalankan dan dorg nak buka 1000 kedai, kuota melayu 30% so 300 kedai utk org2 melayu dan bumiputera yang minat berniaga. Kite cuma cari lokasi yg sesuai. Barangan dorg bagi lbh kurang rm400,000 dan dorg akan bagi aircond, tv plasma, dvd player, 2 komputer, water filter serta perabot2 kat dlm kedai tu semua.. klu nak buka francais lain tu modal lbh kurang rm500k dan renovation kedai serta sewa kite bayar tp di eCosway dorg bg semua kite cuma jaga je kedai tu utk tarik pelanggan.

Dlm sistem ni kite juga boleh jana pendapatan melalui 4 cara iaitu secara manual, secara online, secara rekrut downline dan untung runcit. Bisnes ni juga ade join venture dgn topup credit serta UMobile dan Ambank Kredit Kad.....berminat? skrg ni peluang masih besar lg coz yg melayu apply utk kedai tu x sampai 5 org pun...klu cina mmg ramai..x ramai tahu pasal bisnes ni lg..jd cepat2 la bertindak sblm terlambat...kite pun tau company cosway ni mmg dah 30 tahun di pasaran...produk pun bagus..konsep kedai pun dah mcm watson n Guradian..mcm2 brg ade.. klu kite niaga pun xrugi.. promotion dorang yang uruskan, kite boleh apply kat shopping mall..kondo shop..shoplot..klu nasib baik dpt kawasan bagus untung sehari pun boleh cecah rm28k-50k...

Sebarang pertanyaan boleh call saya Emy - 0123988763 atau layari website www. ecosway. com/home/371450

Masukkan ID: 371450 password: 841978

Perjumpaan akan di adakan:-

Tempat : Wisma Cosway, Jalan Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur

Tarikh : 14 Mac 2009 ( Sabtu )

Masa : 2 pm lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
 
Buka kedai tanpa risiko...berminat sila bgtau segera...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» DIL E MUZTAR

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Melayu Malaysia Forum :: Dunia Hari Ini :: Ekonomi-
Jump to: