Melayu Malaysia Forum

.: Komuniti Melayu Malaysia Yang Lain Daripada Yang Lain :.
 
HomeHome  GalleryGallery  RegisterRegister  Log in  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Hiv Hearbal Drug Therapy Canada
Thu Aug 04, 2011 7:59 am by Guest

» buy guaranteed facebook fans dp
Wed Aug 03, 2011 3:09 am by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Tue Aug 02, 2011 8:09 am by Guest

» Medicines From Rainforest Plants
Mon Aug 01, 2011 3:40 am by Guest

» Memorial Family Medicine Bryan Tx
Thu Jul 28, 2011 10:53 pm by Guest

» Rahsia Awet Muda Para Wanita
Mon May 16, 2011 11:07 pm by ASBN

» TuneTalk Sumber Menjana Pendapatan Bulanan
Mon May 16, 2011 11:01 pm by ASBN

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 16 on Mon Oct 05, 2009 9:14 pm
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Statistics
We have 57 registered users
The newest registered user is warrcleme

Our users have posted a total of 532 messages in 122 subjects
Poll
Advert
Adv

Share | 
 

 Kemana hala tuju kita?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
d.diaries
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 63
Location : Petaling Jaya
Registration date : 2008-07-10

PostSubject: Kemana hala tuju kita?   Sat Jul 12, 2008 12:33 am

kawan2 semua...kemana hala tuju kita semua ye?

pernah terfikir siapa kita untuk tempoh 5 tahun akan datang? bandingkan pula dengan 5 tahun yang lepas?

Huhuhu...cepatnya masa berlalu...dulu2 rasa2 cita2 lain...tetiba harini jadi lain lak ek... mari kita kongsikan pengalaman bersama...mana la tau ada manfaat untuk kawan2 diluar sana Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
d.diaries
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 63
Location : Petaling Jaya
Registration date : 2008-07-10

PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Sat Jul 12, 2008 12:40 am

pesanan dari seorang teman untuk dikongsi bersama...

walau setinggi manapun kita... jangan sesekali memandang rendah pada orang lain...mana la tau, suatu hari nanti dia akan jadi lebih besar dari kita Very Happy Very Happy Very Happy

huhuhuhu...bestnya la kalau suatu hari nanti tetiba jer DD jadi boss pada boss DD ek...
Back to top Go down
View user profile
Hanz
V.I.P
V.I.P


Male
Number of posts : 47
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Sat Jul 12, 2008 6:36 pm

d.diaries wrote:
pesanan dari seorang teman untuk dikongsi bersama...

walau setinggi manapun kita... jangan sesekali memandang rendah pada orang lain...mana la tau, suatu hari nanti dia akan jadi lebih besar dari kita Very Happy Very Happy Very Happy

huhuhuhu...bestnya la kalau suatu hari nanti tetiba jer DD jadi boss pada boss DD ek...


nak lepak sini! cheers

_________________
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com
d.diaries
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 63
Location : Petaling Jaya
Registration date : 2008-07-10

PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Sun Jul 13, 2008 10:53 pm

Hanz wrote:
d.diaries wrote:
pesanan dari seorang teman untuk dikongsi bersama...

walau setinggi manapun kita... jangan sesekali memandang rendah pada orang lain...mana la tau, suatu hari nanti dia akan jadi lebih besar dari kita Very Happy Very Happy Very Happy

huhuhuhu...bestnya la kalau suatu hari nanti tetiba jer DD jadi boss pada boss DD ek...


nak lepak sini! cheers


Jom jom...lepak jangan tak lepak...ajak boss dd sekali pun takpe Very Happy Very Happy Very Happy

afro afro afro lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Flores Tegal
Team
Team


Number of posts : 32
Location : Indonesia
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Sat Jul 19, 2008 10:24 am

d.diaries wrote:
Hanz wrote:
d.diaries wrote:
pesanan dari seorang teman untuk dikongsi bersama...

walau setinggi manapun kita... jangan sesekali memandang rendah pada orang lain...mana la tau, suatu hari nanti dia akan jadi lebih besar dari kita Very Happy Very Happy Very Happy

huhuhuhu...bestnya la kalau suatu hari nanti tetiba jer DD jadi boss pada boss DD ek...


nak lepak sini! cheers


Jom jom...lepak jangan tak lepak...ajak boss dd sekali pun takpe Very Happy Very Happy Very Happy

afro afro afro lol! lol! lol!


Sis DD bucuk dah mamam???

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
d.diaries
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 63
Location : Petaling Jaya
Registration date : 2008-07-10

PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Sat Jul 19, 2008 9:08 pm

Flores Tegal wrote:
d.diaries wrote:
Hanz wrote:
d.diaries wrote:
pesanan dari seorang teman untuk dikongsi bersama...

walau setinggi manapun kita... jangan sesekali memandang rendah pada orang lain...mana la tau, suatu hari nanti dia akan jadi lebih besar dari kita Very Happy Very Happy Very Happy

huhuhuhu...bestnya la kalau suatu hari nanti tetiba jer DD jadi boss pada boss DD ek...


nak lepak sini! cheers


Jom jom...lepak jangan tak lepak...ajak boss dd sekali pun takpe Very Happy Very Happy Very Happy

afro afro afro lol! lol! lol!


Sis DD bucuk dah mamam???

lol! lol! lol! lol!

tgh mamam yong tau fu sambil tgk berita tv ni..hehe

lol! lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Kemana hala tuju kita?   Today at 12:10 pm

Back to top Go down
 
Kemana hala tuju kita?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Kita will be coming to Excel CS at JCube on 1st October 2011
» A-ano.... K-konichiwa... watashi no namai wa... K-kita desu

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Melayu Malaysia Forum :: Santai Sekejap :: Lepak-
Jump to: