Melayu Malaysia Forum

.: Komuniti Melayu Malaysia Yang Lain Daripada Yang Lain :.
 
HomeHome  GalleryGallery  RegisterRegister  Log in  
December 2016
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
CalendarCalendar
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Latest topics
» Hiv Hearbal Drug Therapy Canada
Thu Aug 04, 2011 7:59 am by Guest

» buy guaranteed facebook fans dp
Wed Aug 03, 2011 3:09 am by Guest

» When the first Whirlpool Duet album was released in December 2001 came as a surprise to the public
Tue Aug 02, 2011 8:09 am by Guest

» Medicines From Rainforest Plants
Mon Aug 01, 2011 3:40 am by Guest

» Memorial Family Medicine Bryan Tx
Thu Jul 28, 2011 10:53 pm by Guest

» Rahsia Awet Muda Para Wanita
Mon May 16, 2011 11:07 pm by ASBN

» TuneTalk Sumber Menjana Pendapatan Bulanan
Mon May 16, 2011 11:01 pm by ASBN

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

» email 2 money
Tue Nov 16, 2010 10:58 pm by coolerzzz

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 16 on Mon Oct 05, 2009 9:14 pm
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Statistics
We have 57 registered users
The newest registered user is warrcleme

Our users have posted a total of 532 messages in 122 subjects
Poll
Advert
Adv

Share | 
 

 L-E-L-A-K-I

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
K1TT
Team
Team


Male
Number of posts : 1
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 12, 2008 4:30 pm

Tahukah kau perempuan bahawa....LELAKI:

1. Lelaki juga boleh menjadi seseorang yg begitu sensitif dan mengambil berat (prihatin)

2. Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yg tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yg mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yg boleh dibualkan atau dikongsi bersama.


3. Kebanyakan masa, lelaki sebenarnya tidak mengetahui perasaan sebenar yg dirasakan oleh seorang wanita.


4. Lelaki boleh menerima penolakan dengan baik.


5. Lelaki cuba menonjolkan sikap kelakiannya untuk menambat hati wanita...

6. Lelaki memang dilahirkan dgn perasaan yg kuat terhadap wanita..sebab itu mereka suka melihat wanita, menjeling wanita dan menonton Baywatch! Atau mencuci mata di tepi pantai atau swimming pool.

7. Kebanyakan lelaki resah bila berhadapan dgn situasi ingin mengajak wanita keluar kali pertama!

8. Lelaki cuba meniru gaya selebriti atau berlagak macho hanya kerana ingin memikat hati wanita.

9. Bila lelaki cakap.."Emm..tengoklah dulu"..itu seringkali bermaksud dia berkata tidak atau kurang setuju.

10. Bila lelaki cakap direct to the point dalam sesuatu hal, dia sebenarnya ingin bersikap jujur dan berterus-terang dan mengharapkan wanita memahami maksudnya.

11. Kebanyakan lelaki yg nampak 'desperate', datang dari sekolah all boys!

12. Adalah biasa lelaki cemburu terutamanya apabila perempuan asyik menyebut nama lelaki lain.

13. Lelaki tak boleh belajar kesemuanya pasal perempuan dari library atau buku semata2. Oleh itu mereka selalu keliru dengan sikap perempuan..dan tak faham kenapa perempuan bersikap begitu begini... Kadang2 lelaki perlu mengetahui lebih mendalam tentang bagaimana berhadapan dengan perempuan supaya hubungan dapat berjalan dgn lebih baik.

14. Betapa hebatnya lelaki itu bersikap romeo dan 'flirting' dengan ramai wanita..dia tetap hanya ada seorang teman wanita yg istimewa...yang lain hanya kawan..

15. Bila lelaki tertengok dada wanita dan wanita itu menyedari...maafkan saja. Kebanyakan lelaki tak sengaja....Mereka merasakan kejadian wanita itu begitu indah!

16. Bila sesuatu hubungan putus di tengah jalan, lelaki juga rasa bersedih..cuma dia tak menunjukkannya kesedihannya di depan orang.

17. Bila seorang perempuan meminati seorang lelaki, perempuan itu patut bagi hint! Mana tau lelaki itu juga menaruh minat. Senang usahanya nanti...

18. Adalah memalukan bagi lelaki jika tak berupaya menolong wanita.

19. Kebanyakan lelaki cukup lemah dgn air mata perempuan. Mereka lebih tewas sekiranya air mata itu mengalir dari perempuan yg dikasihi. Sebab itu dikatakan air mata senjata perempuan.

20. Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yg hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!

Bukan sensitif sgt..
Tapi penyayang beb.. afro afro afro afro afro afro cheers cheers cheers cheers cheers
Back to top Go down
View user profile
mira
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 130
Age : 106
Location : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-07-09

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 12, 2008 5:24 pm

huhuhu ... kitt macam tetau jer ada thread khas untuk dia ...


_________________
How we spend our days is, of course, how we spend our lives
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com/
Kitt
Spammer
Spammer


Male
Number of posts : 2
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 12, 2008 5:29 pm

mira wrote:
huhuhu ... kitt macam tetau jer ada thread khas untuk dia ...


he he..biase r! bounce bounce bounce tongue tongue tongue pirat pirat pirat
Back to top Go down
View user profile
Hanz
V.I.P
V.I.P


Male
Number of posts : 47
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 12, 2008 6:33 pm

helo. lol!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com
d.diaries
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 63
Location : Petaling Jaya
Registration date : 2008-07-10

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Mon Jul 14, 2008 10:37 pm

K1TT wrote:
Tahukah kau perempuan bahawa....LELAKI:

2. Jika seseorang lelaki meminati wanita, wanita itu tak semestinya cantik. Cukup dengan budi bahasa dan kesopanan yg tinggi. Malah lelaki boleh menyukai wanita yg mempunyai banyak persamaan dengannya samada dari segi pemikiran atau minat. Oleh itu, banyak yg boleh dibualkan atau dikongsi bersama.


20. Lelaki bukanlah sempurna 100%, walau bagaimanapun rupanya atau pandangan luarannya. Jadi, perempuan janganlah mengharapkan semua yg hebat dari lelaki! Mereka juga normal dan mempunyai kelemahan!

afro afro afro afro afro afro cheers cheers cheers cheers cheers


Nak tanya sikit pasal no 2 tu...mana datangnya kata2 "dari mata turun ke hati"? confused confused confused

No.20 oke...sebab lelaki dan perempuan kan saling melengkapi Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Kipas Besor
Moderator
Moderator


Female
Number of posts : 17
Age : 31
Location : JayBee
Registration date : 2008-07-09

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Wed Jul 16, 2008 6:01 pm

huh! lelaki... memang tak penah habis... scratch scratch

_________________
BrinG IT ON!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com
put3temasek
Team
Team


Female
Number of posts : 19
Age : 30
Location : west/north area SINGAPORE
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 19, 2008 12:41 pm

..taklah mengharap sgt kat lelaki ni juz hoping get 5C from them hehehehe Razz Razz Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/put3temasek
Hanz
V.I.P
V.I.P


Male
Number of posts : 47
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sat Jul 19, 2008 12:44 pm

put3temasek wrote:
..taklah mengharap sgt kat lelaki ni juz hoping get 5C from them hehehehe Razz Razz Razz Razz Razz

5C tu ape?


scratch scratch

_________________
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com
put3temasek
Team
Team


Female
Number of posts : 19
Age : 30
Location : west/north area SINGAPORE
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: laaa..   Sat Jul 19, 2008 2:18 pm

laaaa 5C pun tak tahu ke..?

1) CASH
2) CAREER
3) CREDIT CARD
4) CONDO
5) CAR

lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/put3temasek
Hanz
V.I.P
V.I.P


Male
Number of posts : 47
Location : Kuala Lumpur
Registration date : 2008-07-12

PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Sun Jul 20, 2008 3:17 pm

put3temasek wrote:
laaaa 5C pun tak tahu ke..?

1) CASH
2) CAREER
3) CREDIT CARD
4) CONDO
5) CAR

lol! lol! lol! lol!

guy will say------>CANCELLED... lol! lol! lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://melayu-malaysia.netboarder.com
put3temasek
Team
Team


Female
Number of posts : 19
Age : 30
Location : west/north area SINGAPORE
Registration date : 2008-07-19

PostSubject: ahhh cancel..   Sun Jul 20, 2008 5:06 pm

its ok lah bang CANCEL pun CANCEL lah nak uat cmner jodoh takde hehehe Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/put3temasek
Sponsored content




PostSubject: Re: L-E-L-A-K-I   Today at 10:26 am

Back to top Go down
 
L-E-L-A-K-I
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Melayu Malaysia Forum :: Neo Maskulin :: Lelaki ... Yang Perempuan Kena Tahu-
Jump to: